Selecteer een pagina

Brandnewton is het in-house bureau voor organisaties en merken die behoefte hebben aan transparantie, snelheid en bezield teamwork. Wij zijn fully committed communicatie experts die tijdelijk onderdeel worden van jouw marcom team. Met creativiteit als brandstof zoeken we samen naar de juiste richting, voegen daar energie aan toe en zorgen zo voor beweging.

De voordelen van een in-house agency

Er is niks zo krachtig als iets wat van binnenuit ontstaat. Wie dingen in beweging wil zetten, op een manier die intern gedragen wordt en buiten resoneert, moet daar dus zijn tenten opslaan. In de schoot van de organisatie. Wij geloven in de kracht van creativity inside.

Als je met ons werkt dan worden we collega’s. Werken dus waar jullie werken. Dat is logisch. Houden de lijnen kort. Lopen even snel bij elkaar binnen. Lunchen samen. Durven kritisch en kwetsbaar te zijn. Over en weer. Binnen de kortste keren leer je ons heel goed kennen en wij jullie. De kern van het merk. De ziel van de organisatie. En de uitdaging waarvoor jullie staan. Die vanaf dat moment dus ook onze uitdaging wordt. 

Wij vullen jullie expertise, marktkennis en ervaring aan met onze creativiteit en frisse blik. En voegen daar, vanuit ons netwerk, alle disciplines aan toe die eventueel extra nodig zijn. We werken op projectbasis of in de vorm van een langdurige samenwerking. Verandert de vraag of behoefte dan bewegen wij moeiteloos mee.

Wij heten Brandnewton omdat we geloven dat er twee dingen essentieel zijn om in beweging te komen: een heldere richting en bezielde energie. Met creativiteit als brandstof voor dat heilige vuur van binnen.

Van vlammetje naar een dikke fik

Pyromaan

Van waakvlammetje naar vette fik.

Roadmap

OGSM dingen

Implementatie

Versnellingsdingen en zo

Communicatie

Campagnes, etc.

Communicatie

Campagnes, etc.

Communicatie

Campagnes, etc.

Wat we al hebben mogen doen

Je nieuwe tijdelijke collega’s?

Sir Isaac Newton

Sir Isaac Newton

Inspirator, wereldveranderaar

Fijne collega. Altijd een vriendelijk woord voor iedereen. Wordt niet altijd goed begrepen. Gelooft in aantrekkingskracht van een merk en zoekt al een tijdje naar de formule hiervan.

isaac@brandnewton.com

Ferd de Bruijn

Ferd de Bruijn

Merkdenker. Merkdoener.

Voegt Energie en Richting toe aan je organisatie. Beheerst de kunst van het bepalen van een strategie en het vertalen hiervan naar actie op de werkvloer.  Stuitert bij goede ideeën. Steekt de organisatie aan met zijn onbeschaamde enthousiasme. Noem hem gerust een lopend vuurtje.

ferd@brandnewton.com

Sikko Gerkema

Sikko Gerkema

Een mix van copywriter, conceptdenker en strateeg. Word-junkie.

Werkte als creatief directeur bij top bureaus in Amsterdam voor klanten als KPN, Stedelijk Museum Amsterdam, Audi, Koninklijk Concertgebouworkest, Robeco, NRC, en Zilveren Kruis Achmea Wil graag reisgenoot zijn van betekenisvolle merken.

sikko@brandnewton.com

Martin Cornelissen

Martin Cornelissen

Ideeënkanon, schiet vaak mis

Dwarsdrijver eerste klas. Nooit kwaad bedoeld overigens. Het is de gedrevenheid om originaliteit voorop te stellen in alles waar een merk zich in kan onderscheiden.

martin@brandnewton.com